Echipament

  

 Echipamentul de practică îl cumpărăm de la Decathlon!

Cum alegem echipamentul (kimonoul) ?

Pentru copii:

Pentru copii mici, începători, recomandăm kimonourile mai ușoare și mai ieftine, modelul Outshock 200, la 40 lei. Materialul textil este mai ușor, un amestec de bumbac 35% cu poliester 65%, la o densitate de doar 190 grame la metrul pătrat. Nu se deformează la spălare și se usucă mai ușor.

Pentru copiii mari, avansați, recomandăm kimonourile din material tip „bob de orez”, modelul Outshock 350 la 90 lei. Materialul textil este mai greu, dar mai bun calitativ, 100% bumbac, cu o densitate de 350 gr/m2.
__________

Pentru adulți:

Pentru adulții începători recomandăm kimonourile mai ușoare, din material tip „bob de orez”, modelul Outshock 440, la 120 lei, un amestec de bumbac 35% cu poliester 65%, densitate 440 gr/m2. Nu se deformează la spălare și se usucă mai ușor.

Pentru adulții avansați recomandăm kimonourile mai grele, dar mai bune calitativ, din material tip „bob de orez”, modelul Outshock 730, la 250 lei, bumbac 100%, densitatea materialului 730 gr/m2.

Nu acceptăm la antrenamente practicanți cu kimonouri cu dungi, înscrisuri, stegulețe etc. și nici cu kimonouri „Adidas”.

 După primul examen de grad, în primul an de practică, fiecare practicant ADULT trebuie să-și cumpere de la Decathlon un set de arme de lemn, și obligatoriu o husă pentru aceste arme. Husa 65 lei, cuțitul de lemn 30 lei, sabia de lemn 60 lei, baston de lemn 60 lei.