Info

Ne puteți susține activitatea educativă FĂRĂ SĂ VĂ COSTE NIMIC! Descărcați fromularul 230 de mai jos, îl completați, îl semnați și îl expediați la administrația financiară de care aparțineți, prin poștă sau prin e-mail. (Sau îl expediem noi pentru dvs.) Nu se completează suma. Aceasta va fi calculată de administrația financiară. Începând din acest an, puteți bifa distribuirea sumei pentru 2 ani. Este ilegal să trimiteți mai mult de un singur formular. Pentru a evita riscul de fraudă, administrația financiară vă va trimite prin poștă o confirmare a primirii fromularului, și vă va anunța prin SMS. Puteți multiplica formularul nostru și să recomandați rudelor, colegilor, prietenilor, să ne susțină și ei. Nu uitați: o singură persoană poate completa un singur formular. O persoană NU poate trimite mai multe formulare pentru mai multe organizații non-profit. Nu uitați să treceți numărul de telefon și adresa de e-mail unde puteți fi contactați de administrația financiară pentru confirmarea completării formularului.

 

DOAR PENTRU COTIZAȚIA ANUALĂ !

IBAN Beneficiar: RO25INGB0000999909379294

Moneda: 100 RON

Nume Beneficiar: ASOCIATIA ARTA SI CULTURA JAPONEZA AIKIKAI ROMANIA

(CIF 41378950)

Banca Beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala

Cod SWIFT: INGBROBU

Detalii plata: cotizație 2020 (numele și prenumele) DUMKAN

 

 

 

 

 

URMĂTORUL EXAMEN DE GRAD 11 iunie 2020

Cine nu se poate prezenta la examen în ziua stabilită, din motive personale (boală, accidentare, școală, serviciu, probleme familiale, concediu, vacanță etc.), are la dispoziție două variante:

1) poate susține examenul în sesiunea următoare, peste 6 luni;

2) sau dă examen în altă zi din luna cu examenul, dar doar după ce achită o taxă DUBLĂ de examinare, pentru că se organizează o sesiune specială de examinare doar pentru cel care nu s-a putut prezenta la examen în ziua oficială de examinare.